Veelgegeven Antwoorden

Veel vragen over onze hesjes hebben we al beantwoord, hieronder vind je een overzicht. Of stel ons een vraag via het contactformulier.

Natuurlijk kan dat, we hebben een hele kelder vol. Je doet dat door het contactformulier op deze pagina in te vullen met een verzoek en een adres, maar het is nog veel handiger om een offerte aan te vragen. Daar kun je in het opmerkingenveld ook aangeven dat je graag een demo ontvangt.
Vooropgesteld, je moet niets. Maar als je toch bezig bent, hebben wij het liefst dat je afbeeldingen aanlevert als gevectoriseerd bestand. Deze bestanden eindigen meestal op EPS of AI, maar we hebben een eigen studio en we kunnen veel, dus als je een ander bestand hebt, stuur het dan gerust op en we gaan aan de slag.
Eigenlijk is dit natuurlijk helemaal geen veelgestelde vraag, want wij maken zelden fouten in onze leveringen. Maar als het toch een keer mis gaat, dan herstellen wij de fout kosteloos. We maken altijd een digitale proef, die is leidend. Krijg je iets dat niet of anders op de proef staat, dan krijg je van ons nieuwe hesjes.
Wij maken gebruiksvoorwerpen en die gaan wel eens stuk. Gelukkig maar, want anders bestelde je nooit nieuwe. De hesjes zijn stevig geconfectioneerd, maar niet te stevig. Als kinderen blijven hangen achter speeltoestellen, moeten ze wel losschieten. Bij ruw gebruik of langdurig gebruik gaan ze een keer kapot. Maar zijn ze een keer slecht geconfectioneerd, of gaan ze te snel kapot, dan stuur je ze terug en herstellen we ze kosteloos. Als wij slecht hebben genaaid, ben jij niet genaaid, dat is ons motto.
Wij zijn een netwerk-organisatie. Dat is een duur woord voor een bedrijf dat vaak zijn mail checkt, soms zijn telefoon opneemt en altijd terugbelt als je de voicemail inspreekt. Het beste kun je ons mailen, we lezen de mail veel en vaak en als je haast hebt, kun je bellen. Je krijgt dan Ronald aan de lijn of je spreekt de voicemail in en hij belt terug.
Wij maken veel hesjes voor de overheid, kinderopvangorganisaties en scholen. We vinden het daarom belangrijk om te benadrukken dat onze hesjes niet gemaakt worden in landen met slechte arbeidsomstandigheden, maar gewoon in Nederland. De hesjes worden op verschillende plaatsen in Nederland geprint en op verschillende plaatsen in elkaar gezet. Waar ze dus precies vandaan komen, kunnen we niet zeggen, maar in ieder geval nooit uit Breda.
Wij leveren hesjes binnen 10 tot 15 werkdagen, afhankelijk van de drukte. We kunnen altijd een afspraak maken over een gegarandeerde datum maar wil je de hesjes binnen 10 werkdagen, dan moet dat altijd in overleg én is het mogelijk dat we een toeslag rekenen. Er komt veel kijken bij het maken van een hesje, en we doen ons uiterste best, maar als het toch mis gaat, gaan we er wel vanuit dat je ze afneemt (tenzij het voor een eenmalig event is).
Eén: wij maken onze hesjes zelf, dus geen kinderen voor kinderen bij ons. Twee: wij bedrukken bijna altijd via sublimatie (inkt in de stof). Dat is mooi, duurzaam, en goed wasbaar. Drie: we zijn nog steeds superscherp geprijsd. Vier: we hebben een eigen studio en helpen je met alle vragen over drukwerk en drukbestanden. Vijf: we hebben al honderdduizenden hesjes geleverd met een gemiddeld score van een 8,9. Zes: we sponsoren het paard van Sinterklaas met een gegarandeerd schimmelvrij hesje.
De meeste hesjes die we maken, bedrukken we middels sublimatie. Dat is een techniek waarbij de inkt in de stof gaat. Dat maakt ze heel mooi en duurzaam en goed wasbaar. De opdruk gaat er niet af, zolang je ze niet te heet wast en niet in de droger gooit. De stof is tricot polyester, dat droogt heel snel. Onderaan de site staan ook onze wasvoorschriften.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de veelgestelde vragen, dat zijn jullie, en deze vraag komt nogal eens binnen. Wij vinden van wel, alhoewel trainingshesjes na verloop van tijd gaan ruiken naar zure, zweterige puberlichamen.
Goede vraag. Je hebt er verstand van. Alleen de signaalgele en signaaloranje vestjes die we verkopen in de webshop met dubbele strepen of RWS-strepen zijn als volledig hesje NEN- gecertificeerd. Verder zijn alle materialen die we gebruiken wel volgens de Europese normen, de hele hesjes echter niet.
Zeker, wij maken vaak hesjes waar namen op gedrukt worden of functies of volgnummers. Ook maken we soms hesjes met een accreditatiepocket, waar (bijvoorbeeld) een visitekaartje in gestopt kan worden. Dat is allemaal mogelijk.
Wij hebben al honderdduizenden hesjes verkocht, maar weten nog steeds niet hoe het precies met de maten zit. Onze tabel is gebaseerd op onze ervaring, maar wat sommige klanten groot vinden, vinden anderen klein. Je kunt daarom altijd en vrijblijvend een demo model aanvragen.
Die zijn er wel, maar die staan onderaan op de pagina van de webshop. Daar staan de specifieke veelgestelde vragen voor de webshop. O ja, de antwoorden staan er ook.

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden, neem dan contact met op ons met behulp van het onderstaande formulier of door te mailen naar info@hesje.com.

Contactformulier

Contactgegevens

Hesje.com B.V.
Prins Hendrikstraat 54
4835 PR Breda, Nederland
www.hesje.com

Tel: +31 6 1999 57 53

IBAN: NL26 TRIO 0198 1154 74
BIC: TRIONL2U
KvK: 53101642
BTW: NL8507.47.387.B01

Snelle communicatie
Ze doen wat ze zeggen
Ze leveren wat ze beloven

B. Gerling - KLM/Schiphol