Hesjes en vestjes

Wij maken hesjes en vestjes. Hesjes zijn overgooiers en vestjes zijn mouwloze jasjes. We maken ze in allerlei verschillende maten en in verschillende soorten stof en modellen. Op deze pagina vind je informatie over onze hesjes en vestjes en vertellen we je wat de indicatieve prijzen zijn. Op de pagina van het offerte formulier staat heel precieze informatie over alle mogelijkheden én door een offerte aan te vragen, krijg je altijd de meest actuele en scherpe prijs. Vrijblijvend uiteraard. Als je andere vragen hebt - over hesjes uiteraard, aan levensvragen doen wij niet - kun je altijd kijken bij de veelgestelde vragen (FAQ) of ons een bericht sturen via het contactformulier. Bellen mag ook, soms pakt Ronald op, maar de voicemail wordt altijd teruggebeld!

Hesje

Op maat gemaakt of zelf ontwerpen

Wij verkopen hesjes via onze online designer / webshop. Hier verkopen we hesjes in 7 kleuren en 4 maten. Daarnaast verkopen we loophesjes en veiligheidsvestjes. Je kunt zelf de opdruk ontwerpen en we leveren ze uit binnen een paar werkdagen. De online designer is voor kleine aantallen hesjes en scherp geprijsd bij kleine aantallen hesjes en bij grotere aantallen loophesjes of veiligheidsvestjes.

Heb je specifieke eisen? Of wil je een hele gave opdruk? Of wil je grotere aantallen en allerlei soorten maten, dan maken wij de hesjes voor je op maat. Als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is (zeg maar alles!), vul dan het offerte formulier in. Daar leggen we je alles uit én je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Prijzen en levertijden

In de online designer / webshop zie je meteen wat de prijzen zijn. Veel van onze klanten bestellen daar enkele hesjes of vestjes, die we met de hand bedrukken. Dat is uiteraard wat duurder. Een hesje dat aan één kant bedrukt is met een tekst is bijvoorbeeld € 13,01 inclusief BTW. Wanneer je meer dan 5 hesjes bestelt, krijg je korting. Zeker bij de loophesjes en de veiligheidshesjes kan die scherp oplopen. De levertijd in de webshop is een paar werkdagen.

Wanneer je op maat gemaakte hesjes of vestjes wilt, dan bestellen onze klanten vaak grotere aantallen. Meestal ergens tussen de 10 en 2000 stuks. De prijs is dan heel erg afhankelijk van het aantal, de opdruk, of je wel of geen reflectiestrepen wilt, de maat, de vorm, de stof en andere factoren. Daarom maken we altijd een offerte op maat. Maar wil je bijvoorbeeld 100 kinderhesjes, aan twee kanten bedrukt in full color, dan betaal je ongeveer € 5,95 per stuk. De levertijd is ongeveer 10 tot 15 werkdagen, maar als je ze snel nodig hebt, kunnen we daar afspraken over maken.

Hesje

Kleuren en opdruk

Meestal bedrukken wij onze hesjes en vestjes middels een techniek genaamd sublimatie. Dat betekent dat de inkt in de stof gaat en dat is heel mooi, duurzaam en erg goed wasbaar (in tegenstelling tot zeefdruk). Het betekent ook dat we de hesjes in elke kleur (ook huiskleuren) kunnen uitvoeren. Bij echt grote aantallen is zeefdrukken soms goedkoper, maar dat laten we uiteraard zien in de offerte. Wij kunnen ook – scherp geprijsd – nummers aanbrengen, patronen drukken of elk hesje of vestje voorzien van een eigen naam. En het liefst drukken we een jaartal op het hesje, want dat zorgt ervoor dat er een jaar later vaak een herhaalbestelling plaats vindt! We maken altijd een digitale proefdruk en bij grote orders een fysieke proef.

Maten

Wij maken hesjes en vestjes in elke gewenste maat en model.
We hanteren een maattabel die helemaal doorloopt van zeer klein tot zeer groot.
Maar heb je andere wensen (we maakten ook wel eens hesjes voor enorme knuffelmascottes) laat het dan gerust weten.

Onze maten voor hesjes

MaatHxBVoor wie
XXS40 x 27Baby's & peuters
XS45 x 32Tot 6 à 7 jaar
S48 x 357 tot 10 jaar
M50 x 38Oudere kids & kleine dames
ML55 x 40Grote kids & Dames
L60 x 42Heren
XL65 x 48Mannen
XXL70 x 55Kerels

Let op: hesjes zijn geen maatkostuum, vraag dus gerust een pasmodel aan.

Onze maten voor vestjes

MaatHxBVoor wie
XXXS25 x 28Baby's
XXS36 x 42Peuters
XS40 x 484 tot 7 jaar
S51 x 558 tot 12 jaar
SM57 x 62Oudere kids en kleine dames
M63 x 66Dames
L65 x 70Mannen
XL73 x 70Kerels
XXL78 x 77Circusberen

Let op: vestjes zijn geen maatkostuum, vraag dus gerust een pasmodel aan.

 

Maten

Sluitingen en accessoires

Onze hesjes (overgooiers) hebben aan de zijkanten meestal een elastiek. We kunnen ze echter ook uitvoeren met klittenband, koordstoppers, dubbele elastieken of ringen. De vestjes hebben een klittenbandsluiting aan de voorzijde. Daarnaast kunnen we de hesjes voorzien van een accreditatiepocket (van visitekaartje tot A4) en van reflectiestrepen.

Hesje

Stoffen en modellen

Onze hesjes worden gemaakt van 100 procent Tricot Polyester of Texture (een soepelere variant). De hesjes zijn licht, ademend, schimmelvrij, anti-statisch en vlamvertragend. Soms maken we ook hesjes van een elastische stof, dat kun je ons altijd vragen.

Hesjes maken we in een recht model, een halter (fles) model en een sportmodel (met grotere armsgaten), maar in voorkomende gevallen hebben we ook wel eens andere modellen gemaakt, bijvoorbeeld met dichte zijkanten. Dat kun je ons altijd vragen. Vestjes maken we op verzoek ook wel eens met grotere armgaten.

Hesje.com en zijn klanten

Wij bestaan sinds 1 januari 2008 en zijn gevestigd in Breda. Onze producten worden niet in Breda gemaakt maar wel altijd in Nederland, dus niet onder dubieuze omstandigheden. Onze klanten zijn heel veel scholen en kinderopvanginstellingen. Van groot tot klein. Daarnaast leveren we veel aan ziekenhuizen (niet storen, ik deel medicijnen uit!), aan evenementen en aan overheden. Gemeenten als Amsterdam, de Rabobank, Schiphol, PvdA, Jupiler League, Nederlandse Basketball Bond, skiverenigingen. Het zijn allemaal onze gewaardeerde klanten. Net als alle families en vriendenclubs die skihesjes bij ons bestellen.

In 2017 sponsorden we het paard van Sinterklaas met de slogan: Hesjes van Hesje.com. Gegarandeerd Schimmelvrij